Toimitus- ja palauttaminen

Toimitus

Tilaukset toimitetaan yhteistyössä yhteistyökumppaneiden kanssa, näet tarkemmat toimitusvaihtoehdot ostoskorissa ja voit valita mieleisesi. Kaikki tilaukset, jotka on tehty arkipäivisin ennen klo 14 rekisteröidään tilausjärjestelmäämme, pakataan ja lähetetään samana arkipäivänä kun ne on tilattu.

Vaihto -ja palautusoikeus

Voit palauttaa tilauksesi 14 päivän sisällä. Asiakkaana maksat tavaran palauttamisesta meille aiheutuvat kulut. Voit saada koko ostosumman takaisin. Katso alta tiedot tuotteen kunnosta.
Gastrolife antaa sinulle 14 päivän katumusoikeuden. Tuote tulee palauttaa vahingoittumattomana ja alkuperäispakkauksessaan. Huomaathan, että tuotteen pakkaus on osa tuotetta ja se tulee aina palauttaa mukana, jotta katumusehdot täyttyvät. Katumusoikeuden voi käyttää myös kieltäytymällä paketin vastaanottamisesta.
Tuotteen voi palauttaa yhteistyökumppanimme osoitteeseen, jonka löydät kappaleen lopusta. Katumusoikeus alkaa siitä hetkestä, kun vastaanotat fyysisen tuotteen. Palautamme sinulle tuotteesta maksamasi hinnan. Rahanpalautus tapahtuu sähköisesti. Voi mennä jopa 5 pankkipäivää ennen kuin palautus näkyy tililläsi. Asiakkaana sinulla on oikeus saada koko maksamasi summa takaisin. Samat ohjeet koskevat myös vaihtoja. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, on helpointa olla yhteydessä ja tarkistaa vaihdettavan tuotteen saatavuus, mutta voit myös liittää palautuksen mukaan viestin, jossa kerrot, että mihin tuotteeseen haluat vaihtaa. Sinun tulee itse maksaa tuotteen palautuksesta aiheutuvat kulut mikäli haluat käyttää katumusoikeuttasi.

Gastolife
Kaisaniemenkatu 6
00100 Helsinki
info@gastrolife.fi